به گفته دکتر میثم شکری ساز استراتژی قیمت گذاری را باید کاربردی ترین روش بازاریابی در هنگام عرضه محصول به بازار بدانیم. در این شرایط انتخاب قیمت بهینه برای محصول سخت ترین کار به نظر خواهد آمد. در چنین شرایطی شما از چه روشی برای قیمت گذاری محصول خود استفاده می نمایید. افزایش درصدی قیمت و یا تعیین قیمت نهایی از همان اول، شما کدامیک از این دو روش را برای قیمت گذاری محصول خود انتخاب می نمایید. به خاطر داشته باشید که نحوه صحیحی قیمت گذاری محصول می تواند بقای کسب و کار شما را در دراز مدت به خوبی تضمین نماید. در نهایت در این مقاله در تلاش هستیم تا شما کاربران گرامی را با بهترین استراتژی قیمت گذاری محصولات در بازار هدف آشنا کنیم.
استراتژی قیمت گذاری را چگونه تعریف می کنند
از دید دکتر میثم شکری ساز یکی از چالش های صاحبان کسب و کار بحث نحوه صحیح قیمت گذاری کالاها می باشد. در نهایت می توانیم با اطمینان بگوییم که انتخاب بهترین استراتژی قیمت گذاری می تواند بدون شک اسباب موفقیت کسب و کارها را تامین نماید. در واقع انتخاب قیمت مناسب برای کالا می تواند سبب جلب نظر مشتری شود و سطح درآمد را تا حد قابل توجهی افزایش دهد. در این بین ثبت قیمت نا مناسب برای محصول می تواند نتیجه کاملا عکس داشته باشد. در نتیجه این امر سبب عدم رضایت مشتری از محصول عرضه شده به بازار گردد. در نتیجه می توان گفت که قیمت گذاری درست محصولات یکی از شاخه های تخصصی در امر بازاریابی محصول می باشد.
نقش کاربردی استراتژی های قیمت گذاری در عرضه محصولات چگونه است؟
در نهایت می توانیم استراتژی قیمت گذاری را به عنوان روشی کاربردی در تعیین قیمت یک محصول و یا خدمت در نظر بگیریم. قیمت تعیین شده از سوی صاحبان کارها نشان دهنده ارزش واقعی محصول آنها و توجه به بحث مشتری مداری از نگاه آنها است. در نهایت حمایت از مشتری ها در زمان تعیین قیمت می تواند به افزایش اعتماد و وفاداری مشتری ها در بلند مدت منجر شود. بر باور دکتر میثم شکری ساز پس ما به تولید کنندگان توصیه می کنیم که نسبت به بحث قیمت گذاری از استراتژی های روز دنیا بهره ببرند. توجه به بحث قیمت گذاری در بلند مدت می تواند سبب افزایش قدرت رقابت شما در بازار عرضه محصولات شود.
در نهایت نمی توان برای هر کسب و کاری از یک استراتژی ثابت در بحث قیمت گذاری استفاده نمود. در نتیجه در بحث قیمت گذاری نیاز است تا بنا بر کسب و کار مورد نظر از شیوه خاصی برای قیمت گذاری محصول استفاده نمود. در نهایت می توان اینگونه بیان نمود که در تعیین قیمت نهایی محصول ما باید موارد متعددی در نظر گرفته شود. برخی از این موارد شامل هزینه تمام شده برای تولید محصول، حاشیه سود، شرایط بازار و توان مالی مشتری ها می باشند. عموما عرضه کنندگان محصولات در پی افزایش حاشیه سود خود قیمت های بالایی را برای محصولات خود در نظر می گیرند. یا اینکه برای به دست گرفتن بازار حداکثری عرضه محصول قیمت های مناسبی برای مشتری های تعیین می نمایند.
نحوه صحیح قیمت گذاری محصولات چگونه است؟
به اعتقاد دکتر میثم شکری ساز یکی از مهمترین مباحث در بحث بازاریابی نحوه صحیح قیمت گذاری محصولات می باشد. برای مثال اگر شما باکیفیت ترین محصول را هم تولید کرده باشید اما اگر در بحث قیمت گذاری اشتباه نموده باشید بدون شک در بازار رقابت حذف خواهید شد. اما با اجرای بهترین استراتژی قیمت گذاری در زمان تعیین قیمت نهایی محصول بدون شک می توانید در بازار موفق باشید. در نتیجه همین امر می تواند زمینه ساز دستیابی شما به اهداف بلند مدت تان گردد. تبعیت از روش های نادرست تعیین قیمت می تواند شما را از واقعیت بازار دور کند. در نتیجه این امر می تواند زمینه ساز شکست تجاری شما را فراهم نماید.
فرمول قیمت گذاری محصول چگونه است؟
همانگونه که در متن نیز به آن اشاره نمودیم تعیین قیمت مناسب برای محصول از مهمترین مراحل جذب مشتری ها در بازار می باشد. در نتیجه برای دستیابی به فرمول قیمت گذاری محصول لازم است تا شما در درجه اول اهداف تجاری خود را واضح مشخص نمایید. همچنین اگر شما تمایل زیادی به سودآوری بیشتر محصول خود داشته باشید بدون شک این مورد را در بحث قیمت گذاری در نظر خواهید گرفت. بهبود جریان نقدی، رقابت با رقیبان و معرفی محصول جدید از جمله موارد موثر در بحث قیمت گذاری می باشند. توسعه بازار محصول و چشم انداز شما از آینده از دیگر موارد مهم در بحث قیمت گذاری هستند که باید به آنها توجه کرد.
مرحله دوم در بحث قیمت گذاری شامل چه مواردی می باشد؟
برای موفقیت در کسب و کار، همچنین تعیین قیمت مناسب محصولات در بازار شما باید نسبت به بازار محصول اطلاعات کاملی داشته باشید. طبق نظر دکتر میثم شکری ساز مطالعه و تجزیه و تحلیل بازار مورد نظر شما برای عرضه محصول تا حد زیادی می تواند نحوه قیمت گذاری شما را ارتقاء دهد. در ابتدا شما باید اهداف خود را در تعیین نمایید. در مرحله دوم نیاز است تا شرایط بازار عرضه محصول را نیز در نظر داشته باشید. در نظر گرفتن بازار محصول در این مرحله به شما کمک خواهد نمود تا اسباب رقابتی سالم در بازار را برای خود فراهم نمایید. زمانی که شما در بازاری وارد می شوید که رقابت شدیدی بر آن حاکم است باید قیمت محصول را نیز در این رقابت دخیل کنید. اما اگر در بازاری کم رقابت فعالیت می نمایید تعیین آستانه سود و قیمت نهایی محصول کاملا وابسته به نظر شما است.
این مطلب ادامه دارد…