• دراپ شیپینگ به چه معناست و چه مزایا و معایبی دارد؟ درآمد دراپ شیپینگ چگونه به دست می آید؟ چطور می توان با استفاده از این روش، یک فروشگاه آنلاین راه اندازی کرد؟ افراد زیادی تمایل به راه اندازی فروشگاه آنلاین دارند اما به دلیل نداشتن بودجه زیاد و عدم امکان خرید تعداد زیادی از محصولات، از این کار منصرف می شوند. همچنین نگه داشتن محصول در انبار، هزینه های زیادی را به کسب و کارهای نوپا تحمیل می کند.

    از نگاه دکتر میثم شکری ساز دراپ شیپینگ از جذاب ترین و جدیدترین روش های کسب درآمد بدون سرمایه زیاد است که به تازگی بسیار مورد توجه کسب و کارهای آنلاین قرار گرفته است. در این روش شما صرفا تبلیغات محصول را عهده دار می شوید و هیچ نیازی به خرید و انبار کردن محصول یا ارسال آن را ندارید. این روش، راه حلی کاربردی و به صرفه برای کسانی است که بودجه زیاد یا امکان تامین موجودی و انبار کردن محصولات را ندارند. دراپ شیپر در این روش، محصولات تامین کنندگان مختلف را به فروش می رساند. اگر به صورت درست و اصولی از این روش استفاده کنید، می توانید به چشم یک منبع درآمد مناسب و پایدار به آن نگاه کنید.

    در ادامه این مقاله قصد داریم مهم ترین مباحث پیرامون این روش از جمله آموزش دراپ شیپینگ، مزایا و معایب آن و نحوه راه اندازی یک کسب و کار Drop Shipping را بررسی کنیم.

    دراپ شیپینگ چیست؟

    در پاسخ به این سوال که دراپ شیپینگ چیست، باید گفت این روش از انواع روش های خرده فروشی است که فروشندگان هیچ کالایی را نگهداری نمی کنند. پس از دریافت سفارش، اطلاعات مشتری از جمله شماره تماس، آدرس و.. را برای تامین کننده ارسال کرده و از او می خواهند محصول را برای مشتری ارسال کند. در این روش، فروشنده (دراپ شیپر) واسطه ای بین مشتری و تامین کننده اصلی است و این امکان را دارد که بدون انبار یا ارسال کردن محصول، آن را به فروش برساند. دراپ شیپر می تواند به صورت همزمان با چندین تامین کننده کار کرده و از پایگاه داده های آنها استفاده کند. به این صورت می تواند انواع محصولات را در فروشگاه خود قرار داده و تنوع خوبی ایجاد کند.

    طبق صحبت های دکتر میثم شکری ساز درآمد دراپ شیپینگ به صورت درصدی از فروش محصولات است که از تامین کنندگان دریافت می شود. اغلب افراد دراپ شیپینگ را به عنوان یک روش زودبازده و پردرآمد می شناسند. در حالی که برای راه اندازی و به دست آوردن موفقیت در این روش مانند هر کسب و کار دیگری به پشتکار، تبلیغات و صبر نیاز است. برقراری ارتباط مناسب با تامین کنندگان، ارائه خدمات و پشتیبانی به موقع به مشتریان و همچنین برطرف کردن انتظارات آنها، در رشد و پیشرفت کسب و کار شما تاثیر فوق العاده ای دارد. جالب است بدانید برخی از کسب و کارهای بزرگ مانند دیجی کالا، آمازون و… از این روش برای فروش بسیاری از محصولات خود استفاده می کنند.

    آموزش دراپ شیپینگ

    مزایای دراپ شیپینگ

    از جمله دلایل محبوبیت یا مزایای دراپ شیپینگ، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

    – قابلیت راه اندازی با سرمایه کم: به اعتقاد دکتر میثم شکری ساز مهم ترین مزیت دراپ شیپینگ را می توان امکان راه اندازی با سرمایه کم دانست. عدم نیاز به خرید تعداد زیادی از محصولات و نگهداری آنها، باعث صرفه جویی در هزینه های اولیه شما می شود. در این روش تا زمانی که کالایی را نفروخته و مبلغ آن را دریافت نکرده اید، لازم نیست آن را خریداری کنید. به همین دلیل می توانید با سرمایه اولیه محدود، کسب و کار خود را راه اندازی کنید. همچنین از آنجا که ملزم به فروش محصولاتی نیستید که از قبل خریداری کرده اید، ریسک کمتری خواهید داشت. در حالی که پیشرفت تمامی کسب و کارها با افزایش هزینه های آنها همراه است، در دراپ شیپینگ این مشکل وجود ندارد و هزینه ها تغییر چندانی نخواهند داشت.

    – شروع راحت: بر باور دکتر میثم شکری ساز سروکار نداشتن با محصولات فیزیکی متعدد، باعث می شود راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی فوق العاده راحت تر انجام شود. در این روش، هیچ نگرانی بابت کنترل موجودی، مدیریت انبار، هزینه های انبار، بسته بندی و ارسال سفارشات مشتریان، چک کردن مرجوعی ها، پردازش سفارش و… ندارید. چون تمامی این اقدامات توسط تامین کننده انجام می شوند.

    – انتخاب محصولات: عدم نیاز به خرید و انبار محصولات، این امکان را برای شما فراهم می کند که تعدادی از محصولات پرطرفدار را شناسایی کرده و به مشتریان خود عرضه کنید. همچنین این امکان را دارید که هر زمان مایل بودید، این لیست را تغییر داده و محصولاتی را به آن اضافه یا از آن کم کنید. چون هیچ موجودی فیزیکی ندارید که نگران فروش نرفتن آن باشید. در این روش، شما می توانید سلیقه مشتریان خود را با کالاهای مختلف آزمایش کنید. این اقدام به شما کمک می کند محصولات پرطرفدار را شناسایی کنید.

    درآمد دراپ شیپینگ

    معایب دراپ شیپینگ

    اکنون که با مزایای دراپ شیپینگ آشنا شدیم، بهتر است برخی معایب این روش را هم بررسی کنیم:

    – سود کم: بزرگ ترین و مهمترین ایراد دراپ شیپینگ را می توان حاشیه سود کم آن دانست. به دلیل آسان بودن شروع کار با این روش، رقبای زیادی خواهید داشت که بسیاری از آنها با حاشیه سود بسیار پایین کار می کنند. بنابراین اگر تمایل دارید کسب و کار خود را با این روش راه اندازی کنید، بهتر است ویژگی های خود را ارتقا دهید. به عنوان مثال داشتن یک سایت با کیفیت و برخورداری از خدمات مشتریان قوی، میتواند شما را از دیگر رقبا متمایز کند. توصیه می شود حاشیه سود خود را حتما محاسبه کنید.

    – موجودی: از نگاه دکتر میثم شکری ساز زمانی که محصولات در انبار شما باشد، به راحتی می توانید موجودی هر محصول را چک کنید. اما تهیه محصول از انبار تامین کنندگان مختلف، این ایراد را دارد که موجودی به صورت مداوم تغییر می کند. البته در حال حاضر اپلیکیشن های زیادی وجود دارد که به شما کمک می کنند به صورت لحظه ای از موجودی انبار تامین کننده مطلع شوید.

    این مطلب ادامه دارد…

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای